PickPickPick Субота, 20.04.2024, 12:49
Вітаю Вас Гість | RSS
GAMES for all
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Статистика

Геймерів онлайн : 1
Гостів: 1
користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Січень » 29 » Bodycount у продажу з 30 серпня
17:37
Bodycount у продажу з 30 серпня

Тихо і непомітно руйнівний шутер від першої особи Bodycount (PS3, Xbox 360) обзавівся датою релізу. Джентльмени з Codemasters, відклавши на хвилинку ключки для крикету, повідомили, що гра дістанеться до північноамериканських магазинів 30-го серпня. У Європі їй призначено побачення на 2-е вересня.


Bodycount запропонує на суд громадськості ураганну стрілянину по м'ясу, що зветься «ворогами», повністю руйнівне оточення, що зводить нанівець такі поняття як «укриття» або «безпечна зона», і досить умовну історію.

На оскароносний сценарій не розраховуйте. Синопсис наступний – є дві таємні організації. Одна називається «Мережа» (Network). У її лавах числиться головний герой, умілий найманець, що любить знищувати все і вся на своєму шляху. Іншу величають «Мета» (Target) – вона, як запевняє прес-реліз, є оплотом зла, який контролює всі події в світі із-за куліс своїх величезних військових баз, що віддають футуризмом у стилі фільму Tron.

Розшукувати та підривати ці самі бази доручать саме гравцю, якому судиться поблукати по світу і побувати в Африці та Азії, займаючись своєю улюбленою справою – викошуванням величезних ворожих армій. Для того, щоб народ не занудьгував, відстрілюючи спецназ, в Bodycount пригвинчена системка, яка видає нагороди за довгі ланцюжки вбивств, точні постріли в черепну коробку та «уміле і видовищне» убивання опонентів. Весь цей парад смерті допоможе відкрити доступ до нових здібностей і апгрейдів. Вилитий Bulletstorm, ага.

Хіба що в плагіаті Codemasters не звинуватиш – Bodycount була анонсована за два місяці до прем'єрного показу дітища People Can Fly. А ось порівнянь із старим шутером Black вже точно не уникнути. Річ у тому, що головним ідеологом проекту виступає Стюарт Блек, який якраз доклав руку до створення Black. Хоч він вже давно покинув Codemasters і приєднався до City Interactive – основна концепція гри після його відходу нітрохи не змінилася.

Наприкінці варто сказати, що мультиплеєр і кооператив у Bodycount присутні. Але вони відокремлені від сюжетної кампанії. Розрахована на багатьох користувачів частина складається з худосочних режимів в особі Death Match і Team Death Match, а кооператив – запропонує знищувати хвилеподібно наступаючих оперативників «Мети». Богоподібний рівень руйнування буде збережений і в онлайні, за це варто сказати спасибі движку EGO – корпоративній гордості Codemasters.
Переглядів: 501 | Додав: BoB4uK | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Годиник

Відео

Пошук

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024