PickPickPick П`ятниця, 19.04.2024, 13:48
Вітаю Вас Гість | RSS
GAMES for all
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Статистика

Геймерів онлайн : 1
Гостів: 1
користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Січень » 29 » РС-версія FIFA 12 з'явиться на новому движку
17:39
РС-версія FIFA 12 з'явиться на новому движку
Electronic Arts повідомляє, що EA SPORTS використовує Player Impact Engine у версії FIFA 12 для PC. Нова гра використовуватиме всі можливості програмного ядра нового покоління і ігрової системи, що завоювала загальне визнання. Вперше версії гри для PC і розважальних систем PlayStation 3 і Xbox 360 будуть створені на основі єдиного програмного ядра з однаковим набором функцій. FIFA 12 надійде у продаж 29 вересня в Росії Гра повністю перекладена російською мовою. «Цього моменту чекали всі прихильники ігор для PC. Тепер вони зможуть оцінити всі можливості ігор FIFA на своїй улюбленій платформі, - говорить Каз Макіта (Kaz Makita), виконавчий продюсер FIFA 12. - Власники PC зможуть насолодитися грою високої якості з унікальними режимами, найреалістичнішою графікою і новою інтернет-службою EA SPORTS Football Club».

Основою FIFA 12 стало нове програмне ядро Player Impact Engine, що забезпечує дотримання реальних законів фізики при будь-якій взаємодії гравців на полі. Відтепер прихильники серії зможуть відчути всі нюанси боротьби за м'яч так само, як і реальні гравці на полі. Гра забезпечує нескінченну безліч природних і реалістичних варіантів результату будь-якого зіткнення. Тепер гравці зможуть вести природнішу боротьбу за м'яч і легше відновлюватимуть сили після легких зіткнень.

Революційні зміни наближають FIFA 12 до реального футболу і роблять гру ще глибшої і захоплюючої. Нова система Precision Dribbling підвищує точність взаємодії з м'ячем під час гри на обмеженому просторі і забезпечує гравцям більше часу на ухвалення рішень під час атаки і додатковий контроль над ходом матчу. Ці зміни супроводжуються новою концепцією гри в обороні, яка, як і в реальному матчі, відтепер набуває вирішального значення. Система Tactical Defending повністю міняє оборонну тактику, роблячи однаково важливими і розстановку гравців, і перехоплення передач, і боротьбу за м'яч. Тактика вирішує все. Поведінкою віртуальних гравців на полі відтепер управляє система Pro Player Intelligence, забезпечуюча їм можливість самостійно ухвалювати рішення залежно від власних навиків і оцінювати сильні і слабкі сторони інших членів команди в будь-якій ситуації.

Безкоштовна інтернет-служба EA SPORTS Football Club забезпечить безперервне поповнення гри новими матеріалами, а також дозволить гравцям підтримувати улюблені клуби і змагатися з друзями і мільйонами любителів віртуального футболу з різних країн світу.

FIFA 12 представляє нову зовнішність ігрової серії у всьому – від підготовки до матчу до фінального свистка. Гра стала реалістичнішою і швидшою, обзавелася новою системою меню і включає більше 500 офіційно ліцензіюючих клубів, зокрема «СОГАЗ – Чемпіонат Росії», і новий режим Career Mode, створений на основі сюжетів з реального спортивного життя.
Переглядів: 582 | Додав: BoB4uK | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Годиник

Відео

Пошук

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024