PickPickPick П`ятниця, 19.04.2024, 20:15
Вітаю Вас Гість | RSS
GAMES for all
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Статистика

Геймерів онлайн : 1
Гостів: 1
користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Січень » 29 » Демо-версія Killzone 2 вийде в Європі 5 лютого
17:43
Демо-версія Killzone 2 вийде в Європі 5 лютого
Компанія Sony назвала офіційну дату виходу демо-версії Killzone 2 в Європі, пише Eurogamer. Власники консолі PlayStation 3 зможуть викачати її через мережевий сервіс PlayStation Store вже 5 лютого. У продаж на території більшості країн Pal-регіону новий шутер від студії Guerrilla Games надійде 25 лютого.

Наприкінці січня було оголошено, що процес розробки Killzone 2 вже завершений. У видавництві Sony Computer Entertainment повідомляють, що гра відправлена до друку. Нагадаємо, що в Північній Америці новий шутер з'явиться 27 лютого, а демо-версія вийде за день до офіційного релізу.

За словами розробників, вони дозволять геймерам вивчити перший рівень Killzone 2. Причому в демо-версії буде присутній режим навчання, як і в повній версії гри. Нагадаємо, що Killzone 2 є шутером з видом від першої особи, в якій головним героям необхідно битися з расою хелгастів.

Додамо, що новий проект є ексклюзивом для консолі PlayStation 3. У деяких виданнях вже з'явилися перші рецензії на Killzone 2. Згідно з даними сайту Game Rankings, зараз середня оцінка гри складає 9,2 бала з 10 можливих.
Переглядів: 514 | Додав: BoB4uK | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Годиник

Відео

Пошук

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024